В един откровен разказ за майчинството Ася от видеоканала  този

...
В един откровен разказ за майчинството Ася от видеоканала  този
Коментари Харесай

„Децата не са най-важното в живота ми, те са най-важното в своите животи“: откровеното писмо на edna майка

В един прям роман за майчинството Ася от видеоканала  този път говори за страсти – връхлитащи като вихър, помитащи живота, оставяйки ни една концепция по-мъдри . А преподавател са децата – нашето продължение, нашето по-добро аз.

„ Децата не са най-важното в живота ми, те са най-важното в своите животи “

И преди да започнете да съдите, добре обмислете тези думи. За всяка майка нейните деца са чудо и низ от безкрайни уроци. Всекидневни уроци. Ние сме това, което сме, поради децата си. В тях виждаме своите неточности, от тях се учим къде сме сбъркали и по какъв начин да бъдем по-добри и, не на последно място, да оказваме помощ и на другите.
 Величествена ода за женствеността и щастието - La Vie est Belle Iris Absolu Edna предлага Величествена ода за женствеността и щастието - La Vie est Belle Iris Absolu
„ Никога не спирай да сбъдваш фантазиите си по метода, по който го правиш, тъй като си 100 пъти по-упорита от мен и хиляда пъти по-трудолюбива “

Няма думи, които биха могли да опишат гордостта на една майка, когато види детето си да сбъдва своите фантазии. Помагайте им, насърчавайте ги да вършат това, което обичат, желаят и могат .

„ Когато синът ми се роди, татко му си имаше другарка “

Можете да си визиите какъв брой прочувствен миг в живота на една майка е да има новородено бебе и мъж, който не знае дали желае да бъде с нея, или не. Въпреки това или точно поради това тя назовава сина си „ моето избавление “. Нейното малко избавление я учи да бъде мощна за 18 индивида и да плаче, когато желае. За страдание обаче, на дете, родено в толкоз неуверена обстановка, му липсва това детство с щастливи мигове и моменти, в които се посрещат децата със крепко и заедно семейство. Нормално е да чувствате виновност. Нормално е да желаете да му се „ изплатите “ по някакъв метод. Общо взето, не чувствайте виновност, че чувствате виновност. Но това, което се случило, оставете в предишното.

 майка iStock

„ Бебетата израстват независими хора, когато са до майките си “ 

Много майки се тормозят, че когато практикуват така наречен „ привързано родителство “ и спят в едно легло с децата си, те ще станат капризни или несамостоятелни. Е, уверяваме ви, че това е единствено мит. А детето връща доста повече обич на майка си след време – цялата тази обич, която й е липсвала в оня избран миг на неговото раждане.

„ Мъжете са друга галактика “

Да, постоянно сме чували да споделят, че мъжете и дамите са от две разнообразни планети – те в действителност са от разнообразни вселени. Който и да мисли, че може да отгледа момче и момиче по един и същи метод, бърка. Често може да ви се коства, че в ранна детска възраст момчето ви може да е глуповато спрямо момичето, да подхожда по друг метод към всичко, даже към едно връзване на обувки. Дори и най-палавите девойки са по-изпълнителни от всяко момче.

 майка iStock

„ Завиждам на майките, които имат единствено момчета “

Те могат да се потопят изцяло в мъжкия свят , да го видят „ от вътрешната страна “ и да вникнат в мъжкия метод на мислене. Учат майките на приемливост и към мъжете, и към свекърва си.

„ Децата ме научиха да бъде себе си към днешна дата “

Те са най-гигантският стожер в живота на майката, планина, която се изкачва всекидневно, и море, в което тя намира покой. Това, което е най-важно, е какво им оставяте и какво оставяте след себе си. Не ги обременявайте с това да са най-важното във вашия живот, а ги научете по какъв начин да бъдат най-безценното в своя.
 10 урока за живота, които научаваш, когато си отгледана от мощна майка  10 урока за живота, които научаваш, когато си отгледана от мощна майка  10 урока за живота, които научаваш, когато си отгледана от мощна майка  10 урока за живота, които научаваш, когато си отгледана от мощна майка
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР